Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Inden for rygning er der siden 70erne sket et markant nedstigning af rygere i Danmark, og selvom den har udlignet lidt sig selv, så sker der stadig en nedstigning af rygere. Men selvom rygning er gået af mode, er der dog kommet alternativer til, som for alvor har fanget interessen ved mange danskere.

E-cigaretter er for alvor kommet på banen

Selvom der er kommet færre rygere, er handlen med e-cigaretter stigende, siden de blev lanceret for nogle år tilbage. E-cigaretter er blevet det sunde alternativ for den almindelige cigaret, som for alvor har fået konkurrence. E-cigaretter har den forskel fra almindelige cigaretter, at man kan få mange forskellige smagsvarianter. Det kommer igennem den væske man køber, hvor det kun er fantasien, som sætter grænsen.

Det er blevet sværere for rygerne

At verden er blevet sværere for rygerne, kan specielt ses på alle de regler, som er blevet sat op. Førhen kunne rygerne ryge over alt, og det var både indendørs og udendørs. Dette har dog ændret sig markant. Rygerne vil nok kalde dem selv en truet art, som bliver jagtet over alt, hvor de kommer. Og det er på mange måder, da steder for rygere er blevet markant mindre. Nu har de ikke mulighed for at ryge, hvor det passer dem. Nærmest tværtimod. Det kan i dag være svært at finde steder, hvor der må ryges indenfor. Selv mange værtshuse har fået en rygepolitik, hvor det er forbudt. Det behøver dog ikke være værthusenes egne regler, der er også kommet lovgivning på området. Dette har gjort at mange værthuse og bar, ikke kan tilbyde muligheden for at ryge indendørs mere.

Unge ryger stadig

Selvom der er sket et fald inden for området, er de unge dog ikke fulgt med. Unge er stadig en gruppe, hvor der findes mange rygere og hvor nedstigningen ikke er ret markant ift. de voksne. Der er stadig meget arbejde der kan gøres, hvis man gerne vil have de unge til at stoppe.

EFTERLAD ET SVAR