Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er der noget federe end en god fest? Det skulle da lige være en god fest sammen med dine gode kollegaer.

Det er ved at være sæson for julefrokoster, og der er flere overvejelser, man skal gøre sig som arrangør af en sådan fest. Vi elsker alle en god firmajulefrokost, men der findes til gengæld heller ikke noget værre end en dårlig eksekveret firmafest.

Vi elsker temafester

Opskriften på en succes af en fest, består af lige dele kontrol og lige dele løssluppethed. En god måde at sikre begge dele på, er ved at definere et tema for festen. 30’er-tema, cowboy-fest, 89’er-fest, superhelte-fest, nissebal, filmstjernefest, pyjamas-party eller måske en fest, hvor temaet er wrestling? Mulighederne er mange, og man behøver ikke nødvendigvis lave det til et stramt koncept, det kan også bare være en opfordring til dine kollegaer. Inviter til firmajulefrokost med tema – det bliver dine kollegaer vilde med.

Vi elsker god mad

Uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor er det vigtigt, at festmenuen sidder lige i skabet. Det samme gælder selvfølgelig drikkevarerne, som er en disciplin i sig selv. En god menu består af en let forret, en god tung hovedret og så den syrlige men lette dessert. Det er til gengæld vigtigt at tage hensyn for eventuelle allergier, og så skal man nok holde sig til klassiske retter, så du ikke løber ind i folks kræsenhed.

Vi elsker sjove drinks

Når den gode mad er fortæret, så skal der fyldes op i væskebeholdningen. Og der er en god kølig drink den rigtige løsning. Normalt bliver julefrokoster domineret af juleøl og snaps, men vi elsker altså en god drink og den sikrer også, at du ikke er for tung i maven til at vise dine evner på dansegulvet.

Vi elsker god underholdning

Julesange eller en fed DJ? Dem rigtige fest kræver den rigtige musik, og derfor skal du nøje overveje, hvem der står for underholdningen. Er det kun musiske indslag, eller skal I måske have besøg af en stand-upper? Er du mest til det sidste bør du nok overveje, om du ikke skal lade et firma stå for at arrangere hele festen. Der er gode leverandører landet rundt.

Derfor ♥ vi en god firmajulefrokost:

  • Der er mulighed for rig variation
  • Der er masser af god mad i vente
  • Der er tonsvis af god underholdning

EFTERLAD ET SVAR