Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Smilet er den korteste afstand mellem to mennesker. Det hvide smil er endnu kortere. De fleste mennesker finder nemlig det hvide smil attraktivt. Mange drømmer om det hvide smil, da det er et tegn på sundhed samt et godt udseende.

Det kan dog være svært at vedligeholde det hvide smil, som de fleste af os ellers er født med. Vores livsstil gør det nemlig svært at beholde de funklende tænder. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvorfor tænderne bliver misfarvede. Ved at kende til faldgruberne er det nemlig muligt at gøre noget ved det — hvis skaden da ikke allerede er sket.

Kaffe, te, rødvin og rygning er blandt de største syndere

Danskernes forbrug af kaffe, te, rødvin og rygning er et udbredt problem — både hvad angår det generelle helbred, men også når det kommer til misfarvede tænder. Det handler altså i stort omfang af, hvilken livsstil vi lægger for dagen.

Rigtig mange danskere kan derfor heller ikke prale af at have et ‘Colgate-smil’. Er tænderne allerede blevet misfarvede som følge af livsstilsproblemer — som for meget kaffe, te, rødvin eller rygning — så er der dog noget, du kan gøre. Opsøg en tandlæge — uanset om du bor i København, Århus eller Odense (eller et andet sted i landet for den sags skyld), så er det muligt at finde en tandlæge, der kan hjælpe dig med at blege tænderne, så du får lige præcis det smil, du har altid har drømt om.

Sådan vedligeholder du dine tænder

Faktisk behøver du ikke gøre ret meget for at holde dine tænder flotte. Det kræver faktisk bare, at du børster dem hver morgen og hver aften. Og selvfølgelig holder lidt igen med kaffen, teen, tobakken og rødvinen — samt alt det andet, der misfarver dine tænder.

Derfor vi  det hvide smil

Det hvide smil signalerer sundhed og er attraktivt. Samtidig øger det dit selvværd — og elsker du dig selv, så har også lettere ved at smile.

 

EFTERLAD ET SVAR