Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke lang tid siden, at stort set alle valgte hvid til væggene. Den stilrene og minimalistiske stil har længe været populær, og er det på mange måde stadig. Det er dog også noget andet, der for alvor er ved at slå igennem er mere varme farver og flere kontraster. 

Det er i dag de færreste hjem, der udelukkende er i hvide og sorte farver, som ellers mere eller mindre var tendensen for år tilbage. Langt de fleste vælger stadig møbler der er i relative neutrale farver som hvid, stort eller grå, men når det kommer til væggene, bliver da altså lukket mere liv ind i de danske hjem.

I dag er tendensen, at der skal flere farver på væggene, men det er også en tendens at man ikke bare vælger en farve, men gerne vælger flere farver, eller nøjes med at male en enkelt væg i en farve, der skaber en god kontrast til de andre vægge.

Der er mange fordele ved at nøjes med at male en væg. Udover at man får en kontrast, som man ikke får hvis man maler alle vægge, så er det i sagens natur også lettere kun at skulle male en enkelt væg, frem for at skulle male hele stuen, værelset, eller hvad der nu måtte stå for skud. For det andet er det lettere at male over, hvis man skulle fortryde den farve man nu måtte have valgt.

Endelig er det ikke så bekostelig en affære, da der ikke skal mere end et par liter til at male en væg, og man ikke skal købe maling i dyre dommer. Køber man maling online, kan det gøres for ganske få hunderede kroner, hvorimod det hurtigt kan koste flere tusinde at skulle male et helt rum.

EFTERLAD ET SVAR