Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Siden de allerførste erhverv for mange hundrede år siden, har marketing været en stor del at det at overleve. Selvom der måske ikke engang har været en møntenhed, og man i stedet betale med naturalier, så var det stadigvæk nødvendigt at gøre andre opmærksomme på en selv og produktet. Siden da er markedsføringsbegrebet dog vokset og har længe faktisk været en forretning og et produkt i sig selv. I dag elsker vi og hader vi markedsføring. Lige så interessant, nørdet og fantastisk marketing kan være, lige så irriterende og altoverdøvende kan det være. Det gælder derfor om at finde den gode marketing, så man får den optimale effekt, imens man vinder alle de potentielle kunders hjerter.

Utallige af muligheder på nettet

Internettet er selvfølgelig ikke noget nyt, og det er online marketing selvfølgelig heller ikke. Men det er på internettet at den mest hardcore og mest koncentrerede marketing foregår. Det er efterhånden lige meget hvilke hjemmesider man besøger for uanset hvad, bliver man hel tiden præsenteret for alle mulige forskellige annoncer. Dette kan være meget belastende i længden, men det er også utroligt effektivt. For selvom reklamerne er irriterende, så ligger de sig bagerst i vores bevidsthed, og det ender i sidste ende med at skabe værdi for virksomheden.  

Offline marketing virker dog stadig

Selvom SEO, SEM og alle de andre former for online marketing er det nye sort, så skal man ikke glemme de gode gamle metoder. Marketing handler jo i virkeligheden om at være synlig og at være synlig med de rigtige ting de rigtige steder. Dette kan virksomheder fx gøre med bannere og gadeskilte. I kan finde gadeskilte til jeres offline marketing her.

Det er vigtigt at vise sin kreativitet

Men uanset hvilken marketingsform man vælger, så er det vigtigt at være kreativ. Det kan fx være en god idé at designe kampagnen, så den passer både til online og offline marketing. Dette vil skabe en stærkere forbindelse mellem kunderne og kampagnen.

 

DEL
Tidligere artikelVi elsker plads
Næste artikelVi elsker sikker sex

EFTERLAD ET SVAR