Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De personer, der står op og glæder sig til at gå på arbejde hver eneste dag, har med garanti færre panderynker end gennemsnittet. Det at kunne vågne dag efter dag og glæde sig til at møde ind, er for mange et privilegium, som er med til at sikre en bedre livskvalitet. Vi befinder os jo trods alt omkring 8 timer på vores arbejdsplads alle ugens hverdage, så hvorfor ikke kunne nyde det?

Det er dog ikke alle arbejdspladser, der formår at sikre den type rammer, som skaber en helt særlig glæde. Her er eksempler på de ting, gode arbejdspladser formår at gøre for deres medarbejdere.

Gode muligheder for udvikling

Noget af det vigtigste for moderne medarbejdere er muligheden for at kunne udvikle sig. Det er for mange udviklingen, som driver os – og så er det helt naturligt den, der bringer uforudsigelighed og udfordringer ind i vores arbejdsliv. Dette skal absolut ikke forstås i en negativ forstand. Det tvinger os nemlig til at finde løsninger, og løse opgaverne på bedste vis. Denne proces er ikke bare lærerig og personligt givende, men er med til at frigive dopamin og give os en slags lykkerus over at være succesfulde i vores arbejde.

Gode kollegaer

Det er ingen hemmelighed, at vi trives bedre med andre gode mennesker omkring os. De personlige relationer på arbejdet er meget vigtigt – igen særligt med tanke på, at vi befinder os på arbejdspladsen mange timer. Derfor er det essentielt, vi kan grine sammen og løfte i flok – også selvom sidstnævnte ofte nævnes som en kliché.

Ikke desto mindre er det vigtigt, at teamet fungerer. Både for medarbejderens og virksomhedens skyld.

Gode fysiske rammer

Vores fysiske rammer har ikke altid den største betydning for arbejdsglæden. Til gengæld mærker vi de fysiske rammer, når de forhindrer os i at være effektive og dermed bliver en irritation. Af samme årsag er gode rammer med til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Her tænker vi særligt på væsentligheden i stillerum, mulighed for at kunne sætte sig og arbejde i teams samt ordentligt inventar som gode kontorstole, hæve- og sænkebord etc.

De ekstra gode

De små gode ting er ofte toppen af kransekagen. Tænk på alt fra kaffemaskiner, frugtordninger og julegaver til medarbejdere. Det er den slags ekstra tilnærmelser fra vores arbejdspladser som gør, at vi gerne strækker os ekstra for dem, når der er behov. Det lille ekstra når rigtig langt og sikrer vores goodwill.

EFTERLAD ET SVAR