Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I de senere år er der kommet en tendens til at vi danskere er vilde med at få ting ind i vores hjem, der er unikke og personlige, som ikke kan findes inde hos naboen eller andre steder. Der findes mange muligheder for at købe ting, man ikke finder mange andre steder. Det kunne eksempelvis være ved at gå i genbrugsbutikker, hvor man kan finde ting der er unikke, og som ikke kan købes andre steder.Hvis man vil være helt sikker på, at man får noget som ingen andre har, er der dog kun en ting at gøre, og det er naturligvis at lave tingene selv, og det er da heller ikke uden grund at eksempelvis #DIY er et af de meste brugte hashtags, når det kommer til at smide billeder fra hjemmet op på sociale medier.

Sy dine egne puder

Du skal have boet under en sten de sidste par år, hvis du ikke har et utal af mere eller mindre hjemmelavede pallemøbler, der især har været populære som havemøbler. Noget andet der også for alvor har hittet er pyntepuder af den hjemmelavede slags.

Puder er noget af det der pynter meget i en stue, og samtidig er det noget af det der er meget enkelt og let at udskifte. Det er dog også meget let at komme til at købe de samme som veninderne, da puder typisk godt kan være på mode, og så er det de samme der forhandles i alle større modehuse.

Man kan heldigvis kommen uden om dette ved at sy dem selv. Køb nogle puder i en fornuftig kvalitet, men sy selv betrækket til dem, så du er sikker på at få noget der er helt unik. Du kan købe stof til billige penge hos mange webshops, eksempelvis her, og det kræver ikke de helt store håndarbejdsfærdigheder at sy et betræk til en pude.

Hvor modig du så ønsker at være med valget af stof og mønster er jo helt op til dig selv, og det kan også være, at du vælger forskelligt betræk til de forskellige sider, og dermed har puder der kan vendes for et helt nyt design og udtryk.

Det er nogle af de muligheder gør det selv giver, og derfor vi elsker det.

 

EFTERLAD ET SVAR