Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dette indlæg er skrevet en stormfuld fredag, hvor efteråret for alvor har vist sine grimme tænder. Vi kan dog heldigvis lune os på tanken om den forestående weekend, der står for døren.

Men det er jo ikke kun weekenden, der venter. Efterårsferien er her også — endelig. Det betyder, at vi kan læne os tilbage, ånde ud og holde fri den næste uges tid. Der er med andre ord tid til at nyde de gode ting, vi er blevet skænket her i livet.

Mange tørner sammen om middagsbordet senere i gode venners laug. God mad sammen med de bedste mennesker, god rødvin, fantastisk dessert og et par drinks ud på de sene nattetimer. Men hvad skal man egentlig drikke, sådan en stormfuld fredag nat? Et godt bud kunne være en Hendrick’s Gin, som både er god i gin og tonic, men også kan nydes i sin rene form.

Hendrick’s Gin — Smagfuld kvalitetstid

Hendrick’s Gin er en meget berømt spiritus, der kendes af de fleste mennesker. Den bliver produceret på destilleriet William Grant & Sons i Skotland, som er kendt som værende base for mange producenter af spiritus. Heriblandt Hendrick’s.

Dette er en klassisk gin, der fremstilles af enebær og koriander. Nøjagtigt som de fleste andre gin. Der er dog også nogle mere utraditionelle ingredienser i Hendrick’s — nemlig, agurk og rosenblade. De plejer ikke at kunne findes i gin, men de er med til at gøre lige præcis denne variant unik.

Rosenbladeekstrakten fås ved at presse olie ud fra blomsterne, og den giver en meget unik smag ift. mange andre gin. Og derfor har Hendrick’s opnået den status, som den har i dag.

De fleste mennesker vil nok mene, at en agurk ikke ligefrem har den kraftigste smag, men det er faktisk ikke rigtigt. I hvert fald ikke, hvis man moser agurken og efterfølgende blander saften med vand, så vil man få en fantastisk — og mere kraftfuld — smag af agurk, som altså er et godt match med smager af gin.

Derfor  vi Hendrick’s Gin

Hendrick’s Gin er god til det meste, hvorfor den er at finde i mange barskabe rundt omkring i verden. Den går godt til både drinks, i cocktails og rent. I den klassiske gin og tonic kan man med fordel erstatte den klassiske limeskive med en skive agurk — og lidt friskkværnet peber, hvis man virkelig skal forkæle sig selv. Det vil nemlig medvirke til, at agurkesmagen fremhæves endnu mere. Limeskiven vil derimod dæmpe smagen.

 

EFTERLAD ET SVAR