Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er en klar tendens til, at mange af os gerne vil være så unikke som muligt, hvad angår mange ting. Vi vil ikke gå i det samme tøj som alle de andre, vi vil ikke have de samme ting i hjemmet som alle andre, og alligevel er der så mange af os, der lader os inspirere de samme steder.

Hvis man virkelig vil være unik, og ikke er millionær der har råd til at få specielfremstillet ting, er der reelt kun en ting at gøre, hvis man for alvor vil være unik, og det er at lave det selv. På den måde er man sikker på, at det man har er one of a kind, og at der ikke findes en magen til et andet sted.

Noget af det som vi her på ViElsker især er vilde med, er hjemmestrikket ting. Måske ikke lige de helt store beklædningsgenstande som bukser og bluser, da disse kræver et meget højt niveau, før resultatet rent faktisk bliver unikt på den gode måde. Men handsker, halstørklæder, tæpper, huer, hjemmesko og lignnede, er blot noget af det som kan laves utrolig lækkert, på den helt trendy DIY måde.

Du kan finde millioner af guides til hvordan du kommer i gang med at strikke online, og hvis du søger lidt ekstra inspiration, er der jo altid Den Store Strikkedyst på DR, hvor der strikkes ting, man kan drømmer om. Hvis du hellere vil ud blandt mennesker og lære det, så kig eventuelt her hos Allerup Strik, der sælger garn på nettet. Udover garn  og pinde arrangerer de nemlig også strikkeaftener og andre events, hvor man kan komme og få inspiration, eller man kan vise sine ting frem, hvis man har lavet noget ekstra lækkert.

Hjemestrikkede ting er allerede ved at vinde godt frem, og vi tør godt spå om, at der kommer til at være meget meget meget mere af dette i løbet af det næste års tid, og næste vinter bliver de hjemmestrikkede huers tid.

 

EFTERLAD ET SVAR