Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi danskere er både et kvalitets- og prisbevidst folk. Når det kommer til at klæde vores børn på, er vi ekstra kritiske med standarden på tøjet. Vi har fokus på tøjets pasform, funktionalitet, påvirkning af miljøet og selvfølgelig også pris og design.

Et dansk tøjmærke, der i høj grad kan leve op til danskernes høje krav til børnetøj er Joha. Vi elsker Joha – og det gør vi af flere grunde:

Joha er lig med kvalitet

Joha er kendt for sin høje kvalitet og funktionalitet, som passer til aktive babyer og børn, der gerne vil klædes i behageligt og blødt tøj på. Selvom kvaliteten er i topklasse, er priserne ikke høje. Johas tøjkollektioner er mærket med EU blomsten, som sikrer dig en miljørigtig produktion. Faktisk var Joha en af de første danske virksomheder som fik miljøblomsten.

Joha er lig med uld

Joha producerer mange flotte børnetøjskollektioner i den lækreste uld. Uld har mange gode egenskaber, som du vil elske til dine børn både sommer og vinter. Uld er isolererende og regulerer kropstemperaturen i både varmt og koldt vejr. Samtidig absorberer ulden fugt fra huden og holder dit barn tørt. Det er vigtigt for at beskytte barnet mod kulde og forkølelser, når det fx er ude at lege eller sover i sin seng eller barnevogn. Et australsk studie dokumenterer endvidere, at babyer, der sover i uld, er roligere sammenlignet med babyer, der sover i bomuld. 67% af babyerne klædt i bomuld vågnede grædende sammenlignet med kun 30% af babyerne iklædt uld. Kilde: Woolmark & University of Sydney.

Danmarks største udvalg af Joha

Johas børnetøjslinje er både bred og dyb. Hver enkelt design kommer i mange forskellige stykker tøj, fx huer, handsker, futter, bodies, bukser, sweaters osv. Der findes både ensfarvede serier og serier med farverige prints. Det betyder, at du kan mikse og matche på tværs af kollektionerne og købe flere forskellige stykker tøj af dit yndlingsdesign. Hos ugleunger.dk finder du Danmarks ubetinget største udvalg af Joha. De er specialister på Joha og har yderst konkurrencedygtige priser, samt en online outlet, hvor du altid kan spare 50% på Joha.

EFTERLAD ET SVAR