Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her på siden er vi store fans af Samsung Galaxy S8, som er en af de mest nyskabende telefoner i nyere tid. Det er ikke fordi, at selve specifikationerne er nyskabende eller ikke set før, men det er på designfronten, de virkelig stikker af.

Designet er nemlig, hvis det står til os, blandt de flotteste på markedet. Hvis ikke det flotteste. Og når specifikationerne efterhånden har svært ved at følge med den hastighed, telefonerne bliver smidt på markedet, er det et forfriskende pust, at Samsung med deres Galaxy S-modeller tør at prøve noget, der ikke er prøvet før. Her hentyder vi selvfølgelig til de afrundede hjørner. Især er det et friskt pust, at de ikke blindt følger kongen af telemarkedet, Apples, designmæssige stil.

Mere fuldendt end nogensinde

Omend Samsung Galaxy Edge-telefonens bøjede skærm ved lanceringen føltes mest af alt som et gimmick, er den koreanske techgigant for alvor begyndt at skabe en symmetri mellem udseende og funktion. Telefonen føles mere helstøbt end de tidligere modeller, og faktisk nærmer vi os en telefon, der er noget nær perfekt. Dog med et par enkelte småfejl, som vi dog glider let og elegant henover her. Vi kalder trods alt vores blog for Vielsker.net, og selvom den danske telepolitk er ren molbo, lader vi os heller ikke gå på af dette.

Småfejl ødelægger ikke oplevelsen

Meningen med bloggen er at omfavne det gode, positive og dejlige i vores hverdage, og dermed lægge alle de negative sider i baggrunden. For det kan godt være, at medaljen har to sider; men hvem siger, at begge ikke er forsider? Det er den gamle diskussion, omkring hvorvidt glasset er helt eller halvt fuldt. Så længe der er noget i glasset, er det ikke tomt, og det priser vi os lykkelige for. Livet er en spændende rejse; omfavn den. Elsk livet!

Nå, det var en sidenote. Pointen er, at selvom den ikke er helt fuldendt, den nye Samsung Galaxy S8, så er det en af de bedste mobiler på markedet, og den nærmer sig perfektion.

DEL
Tidligere artikelVi elsker hjemmestrik
Næste artikelVi elsker Georg Jensen

EFTERLAD ET SVAR