Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er blevet den tid, hvor det er tid til at tage på sommerferie med venner og familie – et sted i Danmark. Det er derfor også en tid, hvor rigtig mange familier er væk fra deres bopæl i en uge eller mere – hvorfor det netop er vigtigt, at du har sørget for at jeres hjem er sikret imod indbrud.

Har du stadig lidt tid til du tager på ferie, har du stadig tid til at få rettet op på de ting der bør rettes. Herunder lister vi de helt væsentlige.

Tjek hele boligens låse

Det første og vigtigste du bør få gjort inden du tager afsted på ferie, er at du får gået dit hjem igennem, og får tjekket alle låse rundt omkring. Du kan faktisk også blot kigge på din nøgle og se om denne model er forældet. Dette kan du se hvis der kun er 5 stifter på din nøgle. Disse modeller er ikke længere sikre nok til boligers yderdøre. Er dette tilfældet, så bør du få skiftet jeres låse i hele boligen. Er du i tvivl bør du få kontaktet din lokale låsesmed i Helsingør f.eks.

Få installeret en alarm

En af de populæreste metoder til at sikre sit hjem i dag, er ved at få installeret en alarm, som enten blot laver en sirene, eller også filmer hjemmets udgange, så tyven bliver fanget på kamera. Dette er et værktøj som skræmmer de fleste indbrudstyve. Så sørg for at få sat noget afmærkning op omkring dette – så snart det er installeret.

Skab liv uden at der er det

Et ekstra tiltag som man kan overveje, er at skabe noget liv, uden at der er nogen hjemme. Det kunne f.eks. være ved at sætte lyset til at tænde i stuen hverdag på et bestemt tidspunkt, og i x antal minutter. Det kan også have en positiv indvirkning, at der vises en form for liv i et hjem – når man ikke selv en hjemme.

EFTERLAD ET SVAR