Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et personligt udtryk er mange ting – Et fedt personligt udtryk er utroligt mange ting, som går op i en højere enhed. En del af den helhed – særligt for den moderne mand – består af sneakeren. Og du har nok allerede gættet det: Vi elsker sneakers.

Nok går vi efteråret i møde, og vinterstøvlerne skal til at frem fra skabet, MEN lidt dårligt vejr skal ikke holde os fra at gå i vores elskede sneakers.

Sådan vælger du den rigtige model

En vigtig del af at købe den rigtige sneaker til dig og dine behov starter med research. Djævlen ligger i detaljen, og vi foreslår, at du bruger et par timer hos Dr. Adams – førende sneakershop. De har så mange forskellige brands; Adidas, New Balance, Nike, Common Projects og mange flere såsom Y-3.

I år 2016 har de helt hvide sneakers domineret gadebilledet, men klassikerne har stået på række, når man windowshopper i gågaden. Generelt er sneakeren en forlængelse af dig, så du vil ikke have modeller, der er mere moderne end andre. Det handler om dig – og din evne til at bære skoen.

Klassikeren eller det obskure?

Som sagt har vi i år set mange af de klassiske helt hvide i gadebilledet, og det illustrerer jo, at den i år er det sikre valg. Samtidig har mere autrære modeller fra Adidas, Nike og vist os en tendens mod det mere futuristiske udtryk. Tag bare modellen fra Tilbage Fra Fremtiden, som selv tilpasser sig foden – den kom i år.

Sådan holder du din sneaker

Hvad er det værste ved hvide sneakers? De bliver så let beskidte. Men frygt ej, hjælpen er på vej. Her er din værktøjskasses indhold; vatpinde, børste, microfiber-klud, en sæbeholder til obvaring af sæbevand. Og så skal du have et rengøringsmiddel. Vanish Oxy Action virker rent faktisk – no pun.

Hemmeligheden i forhold til at opnå renhed er ikke mængden af væske, men mængden af skum. Skummet gør forskellen, så brug en lille skål til væske. Og så er det ellers bare at starte. Begynd med at tørbørste din sko, påbegynd herefter den store omgang vask med børste og sæbe og slut med klud og vatpind. Du kan se meget mere i video-guiden nedenfor.

 

EFTERLAD ET SVAR