Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren har sluppet os for en stund, og de næste par dage byder på grå himmel og regnvejr. Vejrskiftet vækker ikke ligefrem begejstring, men betyder til gengæld, at der nu er tid til at få gjort noget ved de indendørsprojekter, vi har udskudt de sidste mange uger til fordel for at nyde sommervejret i stedet. Et projekt, som mange danskere kaster sig over for tiden, er tapetsering. Vi er nemlig blevet helt vilde med tapeter.

Tapetets renæssance

Tapets historie går mange århundrede tilbage, og har været produceret i materialer som læder, stof og silke. I slutningen af 1700-tallet kom de første papirtapeter frem, og siden da har man videreudviklet på denne tapettype. I løbet af de sidste par år er tapet for alvor blevet populært igen efter en periode med mere stilrene og rå indretningstendenser. Især farverige og iøjnefaldende tapeter har vundet indpas i mange hjem.

Dybde og kontrast

Tapeter kommer i uendeligt mange afskygninger: ensfarvet, mønstret og med og uden 3D-effekt. Uanset hvilken effekt du ønsker at skabe, kan du med garanti finde det i det brede tapetsortiment. Mange vælger at tapetsere en enkelt væg med en kraftig farve, da det skaber en god kontrast til de andre, neutrale vægge. Det er også populært at vælge tapet, der skaber dybde og og illusioner i rummet – det kan man for eksempel gøre med fototapet. Der findes mange tapeter med børnevenlige motiver, og det er derfor også oplagt at bruge på børneværelset. Her kan det tilføje lidt ekstra liv og farver, der kan stimulere børnenes fantasi.

Nemt at sætte op

En klar fordel ved at vælge tapet er, at man nemt selv kan sætte det op. Især Non-woven-tapet er simpelt og hurtigt at sætte op. Det eneste, man skal bruge, er en klisterkost og en skarp kniv, og så er det ellers bare at følge instrukserne. Det er ligetil, også selvom man ikke har prøvet det før.

DEL
Tidligere artikelVi elsker fester
Næste artikelVi elsker hjemmebaren

EFTERLAD ET SVAR