Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi elsker træ i indretningen

Træ er et fantastisk materiale, når man ønsker en mere “varm” og “blød” indretning. Træet forbindes også ofte med den nordiske indretning, som i den grad har fået et comeback de seneste år.

Men ved du heller ikke, hvordan du skal få træ ind i din boligindretning? Så læs med her, hvor vi kommer med en række forslag!

Trægulv

En af de største overflader i huset er gulvet. Du kan derfor få rigtig meget træ ind i indretningen, hvis du vælger at skifte til trægulv. Husk dog at få monteret noget, der ikke er alt for besværligt at holde – medmindre du elsker rengøring og vedligeholdelse!

Et gulvskift er dog lige i den dyre ende, men der er heldigvis også andre tiltag, man kan tage for at få mere træ i huset.

Palle-borde til sofaen

Paller er blevet enormt populære i indretningen de seneste år. Det er også en billig løsning til den, der ikke har et stort budget at gøre med. Men hvis man gerne vil spare ekstra mange penge, skal man naturligvis bygge det selv, hvilket kræver lidt kendskab erhvervet.

Plankeborde til spisestuen

Plankeborde er ligeledes blevet populære i boligindretningen – og det kan vi godt forstå. Der er noget smukt ved at spise ved et bord, der kaster tankerne mod naturen. I dag er der så meget i vores indre (og ydre) omgivelser, der ikke minder om noget naturligt, men det kan også være en rar følelse, at man se kan, hvor materialet kommer fra.

Plankeborde giver et råt look til køkkenet – og er ofte en flot kontrast til ens andre mindre naturtro møbler. Find dit plankebord her!

Træmøbler

Der er desuden flere mindre og billigere møbler, du kan købe for at få mere træ i indretningen. Det kan fx være træhylder, trækasser eller andre mindre tiltag.

Du kan også understøtte træ-trenden med andre artikler, der er træfarvede. Det kan fx være en flettekurv til dine magasiner eller puder i træfarvede nuancer, der pynter i sofaen. Det giver naturligvis ikke helt det samme indtryk – men det kan også være med til at skabe den varme, som ægte træ giver.

EFTERLAD ET SVAR