Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Klimaændringerne er vigtige. Faktisk er de så vigtige, at selveste Leonardo Di Caprio lige har lavet en film om dem. USAs kommende præsident, Donald Trump er ikke så vild med klimaændringer — faktisk lader han til at være ret så ligeglad med dem. Det betyder med andre ord, at vi får en præsident i Amerika, som benægter, at der er noget, der hedder global opvarmning.

Derfor er det godt, at vi her i Danmark slår et ekstra slag for grøn energi. Faktisk er vi det land i verden, der omdanner mest vind til elektricitet per indbygger. Det sker blandt andet igennem virksomheder som Vindstød A/S, som du kan læse mere om her.

Og det er lidt af en rekord. Det er ikke det øverste afsnit i denne artikel, vi elsker. Det er det dette afsnit. For det er godt, at Danmark er frontløbere i en global kamp om vores miljø, hvor det mest af alt lader til, at verdens ledere modarbejder hinanden.

Virksomhederne har et stort ansvar for at være socialt ansvarlige og for at have en grøn profil, dette har en virksomhed som Vindstød, er udelukkende leverer strøm fra danske vindmøller – det kan du læse mere om her.

Vi private personer har dog mindst et lige så stort ansvar. Det kan vi tage ved eksempelvis at vælge de grønne energiselskaber frem for de andre. Du kan læse mere om hvordan du kan skifte til Vindstød på Elforbundet – eller du kan hoppe direkte til deres hjemmeside.

 

 

DEL
Tidligere artikelVi elsker sneakers
Næste artikelVi elsker Apples reklamer

EFTERLAD ET SVAR